Climate Tech Challenge 2024 öppen för anmälan

The Climate Tech Challenge 2024 är ett globalt initiativ som syftar till att främja innovationer inom klimat- och miljöteknik genom att koppla samman lovande teknikstartups med japanska företag. Programmet, som organiseras av Hyogo Prefecture och staden Kobe, erbjuder en unik möjlighet för startups att expandera sin verksamhet till Japan och få tillgång till en av världens mest avancerade marknader för klimatlösningar.

Deltagande startups får tillgång till ett omfattande nätverksstöd, inklusive 1-till-1-matchning med lokala företag och investerare, vilket kan leda till strategiska partnerskap och affärsmöjligheter. Dessutom erbjuds ekonomiskt stöd för resor och boende, vilket gör det enklare för internationella startups att delta i programmet.

Programmet fokuserar på innovationer inom flera nyckelområden, inklusive koldioxidinfångning och -lagring, avancerad formningsteknik och lågkoldioxidbetong. Dessa teknologier har potential att göra betydande bidrag till att minska koldioxidutsläppen och bekämpa klimatförändringarna.

Ansökningsperioden för The Climate Tech Challenge 2024 är öppen till den 31 oktober 2024, och programmet startar i december 2024. 

Klicka här för mer information och anmälan till The Climate Tech Challenge 2024!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse. 



  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.