Nya Startup Remote - digitalt affärsstöd för dig i Västerbottens inland

I över tio år har Uminova Innovations Startupprogram på plats i Umeå blivit ett viktigt första steg för personer som vill bygga framgångsrika bolag utifrån egna innovativa affärsidéer. I vinter erbjuder de personer som bor i Västerbottens inland samma smarta program fast i slimmad version, helt digitalt. De kallar det Startup Remote.

- Startup Remote är ett test för att göra vårt stöd mer tillgängligt för alla entreprenörer, oavsett var i Västerbotten du bor. Vi vet av erfarenhet att det finns många dolda talanger i inlandet, och genom att erbjuda ett helt digitalt program hoppas vi kunna hjälpa dem att utveckla affärsidéer till hållbara och växande bolag, säger Elin Pudas, idéscoutare hos Uminova Innovation.

Startup Remote, som startar den 12 november, består av fem digitala träffar plus en digital pitchtävling. Under programmet får deltagaren stöd av affärsutvecklare och tillgång till en beprövad metodik för att ta reda på om hennes eller hans affärsidé har potential eller inte. Finns det en kundgrupp som behöver lösning, eller en variant av den, och har de betalningsvilja?

För att bli antagen behöver du ha en innovativ affärsidé, vilket innebär en lösning på ett problem som kan generera intäkter. Du behöver inte ha startat ett bolag eller ha ett team för att delta, men det ska vara din ambition.

Deltagandet är kostnadsfritt.

Sista ansökningsdag är 20 oktober!

Klicka här för att läsa mer om Startup Remote!

Text och bild: Uminova Innovation

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse. 



  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.